Al gener, comencen nous cursos sobre tecnologia al Citilab

Citilab enceta el 2018 amb noves dates d'inici d'un gran ventall de formacions sobre tecnologia a nivell usuari, robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino, programació d'aplicacions de dispositius mòbils amb AppInventor i espais d'autoaprenentatge en els àmbits de programació, maker i media dirigides a tots els públics: per a totes les edats i coneixements.

D'altra banda, Citilab també ofereix formacions adreçades a grups més concrets: el curs de programació amb Scratch per a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys, i el SeniorLab, la comunitat per a majors de 50/55 anys que impulsa l'envelliment actiu.

A més, FMIC, companyia que forma part de l'ecosistema empresarial del Citilab, obre noves convocatòries per a un taller (2 de febrer) i un curs semipresencial i online (5 de febrer), tots relacionats amb el món dels drons. Les places són limitades.

Entra en el Club

Citilab t'ofereix la possibilitat de formar part d'un grup de treball on compartir experiències i treballar d'una forma col·laborativa, acompanyats per personal del Citilab i a vegades per experts externs que poden aportar els seus coneixements:
•Club de Programació: dimarts de 17.30 a 19.30h - Tornada: 15 de gener
•Club de Media: dimecres de 17.30 a 19.40h - Tornada: 16 de gener
•Club de Makers: dijous de 17.30 a 19.30h - Tornada: 17 de gener
•Nous Artesans: dijous de 17.30 a 19.30h - Tornada: 17 de gener

Consulta tota la informació sobre la oferta formativa del Citilab