Berenar a L'Auditori, nova proposta cultural per a les famílies

Aquest any estrenem nova programació especial per a infants a la ciutat: Berenem a l'Auditori! Es tracta d'una proposta per a les famílies de Cornellà, on es convidarà a berenar una hora abans que comencin els espectacles. Un cop al mes, amb l'espectacle dels diumenges, a les 17 h de la tarda, podreu berenar un panet (també sense gluten) i un tros de xocolata (també sense sucres afegits) o una peça de fruita, sucs... i estareu acompanyats d'animació i gresca. 

"Tom Sawyer el Detectiu"- El musical més trepidant!

A través de la plataforma digital Què Fer a Cornellà ja podeu comprar les entrades anticipades per aquesta primera temporada d'espectacles familiars, que comença amb un musical d'èxit "Tom Sawyer detectiu", el diumenge 28 de gener, on destaquen valors com l'amistat i la justícia i la lluita per esbrinar sempre la veritat. En total seran quatre espectacles: "Amour" el diumenge 25 de febrer, "Kaput" el 18 de març i "Ballenas 3D" el diumenge 8 d'abril.

A més, comença una nova tanda d'activitats de patrimoni: amb tallers, itineraris, exposicions... i noves propostes a les biblioteques de Cornella: concurs de lectura, dissabtes familiars, cinefòrum, clubs literaris i molt més. Descobreix tot el que pots fer a la teva ciutat, subscriu-te gratuïtament al butlletí Què Fer a Cornellà i cada setmana t'informarem dels plans d'oci i cultura al municipi.