Termini obert per inscriure’s al concurs de comparses de Carnestoltes 2018

Del dilluns 15 al dimecres 31 de gener, totes aquelles persones o col•lectius que ho vulguin, poden realitzar la inscripció per a participar-hi.
S'obre el període d'inscripció per a participar al Gran Cercavila i Concurs de Comparses del Carnestoltes 2018. Per tal de dur-la a terme, al presentar el full d'inscripció (adjunt al final d'aquesta noticia) al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Pl. de l'Església 1, Oficina d'Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres, pels matins de 8.30 a 14.30 h. i per les tardes de 16.30 a 19.00 h. -atenció només amb cita prèvia http://citaprevia.cornella.cat-).
Per inscriure's cal ser un grup de 10 persones o més, i es valorarà la disfressa, els acompanyaments musicals, la coreografia, la temàtica i sobretot la marxa que portin. La festa de Carnaval es completarà amb diverses activitats com l'arribada i el pregó del rei Carnestoltes, el carnaval Infantil que organitza la Societat Coral La Unió i el "judici final", dimecres de cendra.

Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol•licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

FULL D'INSCRIPCIÓ I NORMATIVA DEL CARNESTOLTES 2018

Carnestoltes el 10 de febrer
El Carnestoltes començarà el 10 de febrer a les 18:00h, al c/Bonestar (alçada de Plaça Catalunya). Les comparses recorreran Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.
El diumenge, 11 de febrer, es farà el Carnestoltes infantil organitzat per la Xaranga Sarau i la Societat Coral "La Unió", a partir de les 12.00 h, amb sortida des del carrer de Rubió i Ors cantonada carrer dels Pins.