Cornellà invertirà 5 milions d'euros en 2018

L'Ajuntament de Cornellà ha aprovat un pressupost de 83 milions d'euros per 2018, un 5% més que el de 2017. Una comptes que donen continuïtat a la línia estratègica impulsada pel consistori per a tot el mandat, especialment per a la transformació de la ciutat, amb l'impuls del projecte Cornellà Natura, que prioritza la cohesió urbana i un equilibri entre mobilitat, sostenibilitat i socialització. En paral•lel, l'equip de govern fixa com a objectiu fonamental garantir el benestar de les famílies, prioritzant les polítiques socials i la defensa de les persones més vulnerables, principalment en àmbits com el foment de l'ocupació i l'educació.


Es preveu una inversió directa de 5 milions d'euros, totalment finançada amb recursos propis i en la línia de gestió de l'any passat. També s'inclouen en aquestes inversions vuit projectes sorgits del procés de ‘pressupostos participatius' impulsat per l'Ajuntament i que sumen 670.000 euros.
El pressupost de 2018 inclou diferents iniciatives a proposta del grup municipal d'ICV-EUiA com a programes de naturalització de la ciutat, recursos per al Pla director Sant Ildefons, ampliació dels tallers de ciutadania, subvenció de projectes de les AMPA per millorar espais escolars, projecte d'economia social, increment de recursos de recollida selectiva i accions relacionades amb la pobresa energètica i l'habitatge.

PRESSUPOSTOS 2018