Vine a celebrar el quart aniversari del Museu de Matemàtiques!

Fa quatre anys que el Museu de Matemàtiques de Catalunya té un espai permanent a Cornellà i per celebrar-ho ha organitzat algunes activitats especials a les quals tothom hi és convidat. Si teniu ganes de jugar, aquest diumenge 4 de febrer, al parc de Can Mercader, hi haurà entreteniment familiar basat en els continguts del mateix Museu: jocs d'enginy, puzzles, construccions sorprenents... de 10 a 14 hores, i completament gratuït.


El Museu de Matemàtiques de Catalunya es va instal•lar a principis de 2014 a la planta superior del Palau, en una superfície de més de 300 metres quadrats on està instal•lada l'exposició permanent ‘Experiències matemàtiques'. La seva finalitat és difondre les matemàtiques des d'un vessant lúdic i divertit.


Aquest Museu està promogut per una associació que, des de 2006, treballa per la difusió de les matemàtiques. Durant 2017, ha registrat prop de 74.000 usuaris de les diferents activitats, incloent 2.400 sessions per a escolars. És obert al públic general tots els dimecres a la tarda i els diumenges al matí.


Programa d'activitats del quart aniversari / Web del MMACA