Cornellà celebra el Carnestoltes amb una gran rua

El Carnestoltes és una festa de gran tradició a la ciutat en què participen de forma molt activa cada any més de 2.000 persones, entre entitats, grups d'amics i famílies per gaudir d'una jornada alegre, plena de música, optimisme i disbauxa.
El Carnestoltes arriba a Cornellà el dissabte, 10 de febrer, amb una gran rua que començarà a partir de les 18.00 hores al carrer Bonestar on es concentraran las comparses una hora abans. La rua posarà a prova la imaginació dels cornellanencs i cornellanenques. Per a tots els que s'animin a participar o bé a veure l'originalitat de les carrosses podran seguir el recorregut que es farà per: carrer Bonestar, avinguda de Sant Ildefons, avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu i Plaça Catalunya. A les 20.30 hores es farà un fi de festa i es lliuraran els premis a les millors comparses.


Karaokes band a la Festa Final, t'atreveixes a cantar en públic?
La festa acabarà amb l'actuació a la plaça Catalunya de Karaokes Band, una banda de música 100% en directe que et faran ballar amb els seus popurris de grans èxits actuals i de tota la vida i sintonies de sèries i pel•lícules. A diferència d'altres concerts de versions, podràs seguir i deixar-te l'ànima cantant les cançons, sense desentonar ni oblidar-te de la lletra. Entre popurri i popurri, quan el públic està més animant, Karaokes Band dóna la possibilitat als més valents d'entrar en escena i cantar una cançó, entre un repertori de més de 100 temes, mentre ells els acompanyen.

Diumenge, carnestoltes infantil

Al dia següent els autèntics protagonistes seran els infants amb el Carnestoltes organitzat per la Xaranga Sarau a partir de les 12.00h al carrer Rubió i Ors.

WEB DE CARNESTOLTES
Full informatiu d'activitats de Carnestoltes