17 escoles formen part de la Xarxa d’escoles per la sostenibilitat

Divendres, 26 de gener, Dia Mundial de l'Educació ambiental, es van lliurar les plaques que identifiquen als centres educatius de la ciutat que formen part de la XESCO (Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà).
En total són 17 els centres educatius que formen part d'aquesta plataforma. En aquest curs s'han incorporat a la xarxa l'escolaTorre de la Miranda, l' Institut de Cornellà i les escoles bressol La Trepa, La Baldufa, Edelweiss, Lindavista i La Rosa dels Vents.

La resta de la Xarxa són les escoles Sant Miquel, Ignasi Iglesias, Montserrat, Sant Ildefons, Antoni Gaudí,Betània, Martinet, Dolors Almeda i els instituts Miquel Martí i Pol i Esteve Terradas. Alguns d'aquests centres formen part també del programa Escoles Verdes, impulsat per la Generalitat de Catalunya.


La funció de la xarxa és ser un espai d'intercanvi i reflexió sobre la pràctica educativa dels diferents centres, incorporant criteris socioambientals, així com incentivar i assessorar-los per a la implantació de projectes educatius que relacionen sostenibilitat i ciutat.