Ets emprenedor? Necessites assessorament? Vine al Centre d’empreses

Un curs sobre introducció a l'emprenedoria, un kit bàsic de comunicación per a donar a conèixer el teu negoci, les possibilitats de xarxes socials com el Linkedin, com crear un pla de viabilitat o com captar clients...Aquests i altres són els tallers que els emprenedors de la ciutat poden realitzar les persones emprenedores de Cornellà que volen posar en marxa el seu projecte empresarial. Però no només cursos, també recursos, assessorament, espais de reunions, viver d'empreses i moltes altres opcions s'ofereixen des del Centre d'Empreses del Baix Llobregat a Cornellà.

L'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Cornellà, concretament el Centre d'Empreses Baix Llobregat i el Viver d'Empreses, van allotjar l'any passat a un total de 147 empreses, un 8% més que les allotjades al 2016 i donen feina a prop de 300 persones. Respecte al nombre d'empreses de nova creació sota l'assessorament d'aquest Centre, el 2017 van veure la llum un total de 41 projectes després de l'elaboració dels plans de viabilitat i es va assessorar a més de 200 emprenedors.
El Centre actua també com a instrument d'assessorament en diferents nivells i desenvolupa tasques formatives per oferir noves eines sobre estudis de mercat, jurídics, plans de marquèting, de gestió o d'introducció a l'emprenedoria., entre d'altres. Els cursos es fan durant tot l'any i es poden consultar en la web del Centre d'Empreses.


Suport als emprenedors

El Centre d'Empreses Baix Llobregat dóna suport a les empreses de nova creació mitjançant l'oferta d'instal•lacions i serveis comuns que permeten reduir la inversió inicial i les despeses mensuals. Les empreses que hi ha actualment disposen de diverses opcions per a allotjar-s'hi: des del servei de domiciliació i coworking a despatxos, aules, i sis naus d'entre 120 i 315 metres quadrats. El Centre forma part de l'empresa municipal Procornellà i també gestiona el viver del carrer de Joan Fernández.


Durant 2017 el Centre va assessorar a 204 emprenedors, dels que una cinquena part va aconseguir crear la seva empresa. El Centre d'Empreses disposa d'un Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE), des del qual es pot tramitar la constitució d' empreses en un màxim de 48 hores des de l'obtenció de la denominació, en el cas de les societats. Així mateix, des del Centre d'Empreses es realitzen regularment activitats de formació, tramitació d'ajuts, acolliment al programa Reempresa, etc. A més dels dos espais i dels serveis oferts per Procornellà, cal recordar que el Citilab-Cornellà també disposa d'espais per a empreses, vinculades especialment a la innovació.


Més informació a:
www.centredempresesprocornella.cat