Nova edició del Terrabastall a la biblioteca de Sant Ildefons

Dissabte, 17 de març, teniu una nova cita amb el Terrabastall a la Biblioteca, un matí ple de propostes lúdiques entorn la literatura infantil a la biblioteca Sant Ildefons.
Terrabastall a la biblioteca! Camí de contes és una jornada entorn la lectura i la literatura per a infants, especialment dirigida a famílies amb nens i nenes des dels 0 fins als 12 anys. En aquesta edició la temàtica triada és el viatge, tant aquell que implica un desplaçament físic i ens permet conèixer noves geografies, com aquell que podem fer cap endins i descobrir coses noves sobre nosaltres mateixos.


S'ofereixen diferents activitats simultànies ubicades en diferents espais de la biblioteca on portem a terme la jornada. Les famílies i els infants poden escollir l'itinerari del seu viatge literari, a través de narracions de contes, tallers, teatre de petit format, espais de joc, etc. per a totes les franges d'edat. D'aquesta manera, s'exploren espais d'imaginació i experimentació, de gaudi, de joc i de vincle amb els llibres i la lectura, al mateix temps que despertarem el plaer de llegir i créixer compartint aventures literàries.


Els més petits, podreu gaudir amb l'espectacle de titelles L'eruga voladora, a càrrec de la companyia Pea Green Boat. Els infants de 5 a 8 anys, podreu demostrar el vostre enginy al Laboratori de lectura i imatges, Illes Remotes, conduït per Creativitatta (Marta Roig), on haureu de descobrir què signifiquen uns missatges ben estranys, arribats directament des d'un vaixell enfonsat enmig dels mars tropicals.
Els nens i nenes de 9 a 12 anys podreu participar al taller Playmobil, càmera i acció en què podreu recrear escenes plenes d'aventura amb la tècnica d'animació fotogràfica de l'stop-motion.
En acabar, Festuc teatre ens presentarà el seu espectacle La mongetera màgica, una adaptació del conte clàssic ‘Jack i La Mongetera Màgica', protagonitzada per la Lina, una nena que està disposada a fer el que calgui per tal que la seva família no perdi la casa, fins i tot a pujar més enllà del cel per cercar el tresor de l'ogre.


Us conviden a viatjar sense maletes, només calen unes butxaques plenes d'il.lusió i ganes de passar-ho molt bé. Agafeu el vostre bitllet que el viatge és a punt de començar!


Podreu demanar els vostres tiquets per als espectacles a l'entrada per ordre d'arribada
Públic familiar amb infants de totes les edats


BIBLIOTECA SANT ILDEFONS, DISSABTE 17 | 10 h - 14 h

Full informatiu del Terrabastall