Citilab posa en marxa un taller de Creativitat en l’entorn laboral

Els propers 10 i 11 d'abril, de 9h a 14h, s'imparteix el Taller de Creativitat del Citilab, una formació gratuïta emmarcada en el programa LaborLab, que treballa per donar suport al talent emprenedor social i tecnològic del territori, així com per formar en competències per a nous àmbits professionals.

Citilab vol posar en valor aquesta competència inherent a la innovació. Per això, l'objectiu principal de la formació és potenciar la creativitat de tots els participants treballant des de la vessant més teòrica fins la més pràctica i utilitzant metodologies participatives i col•laboratives.

En aquest taller es convidarà a tots els participants a aplicar mètodes per desenvolupar la seva creativitat en l'entorn de treball, sortir de la zona de confort, mantenir una actitud oberta, aplicar tècniques de creativitat i conèixer àmbits de tendència i noves professions.
Les persones interessades ( amb més de 16 anys) a participar en aquest taller de dos dies i s'han d'inscriure tot omplint el següent formulari. En finalitzar la formació, Citilab lliurarà un certificat d'assistència al taller.

Més informació a la web del Citilab