L'Ajuntament obre una nova convocatòria dels pressupostos participatius

De l'1 al 30 d'abril s'obre el termini perquè cada ciutadà o ciutadana de Cornellà presenti la seva proposta perquè sigui inclosa en el pressupost municipal d'inversions per a 2019. Es tracta de la tercera edició del projecte de Pressupostos Participatius de Cornellà: només cal estar empadronat a Cornellà, tenir més de 16 anys i registrar-se en el web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat/
Les propostes es poden presentar al web o als punts d'informació de cada barri. Després s'analitzaran -per revisar el seu cost estimat i s'adeqüen als criteris plantejats-, i entre el 16 de juny i el 15 de juliol es podran votar, a través de la mateixa web.
Les més votades s'incorporaran al pressupost municipal de l'any que ve. L'Ajuntament reservarà fins 1.254.510 euros del pròxim pressupost d'inversions per als projectes més votats per la ciutadania. Aquesta quantitat correspon al 25% de la partida d'inversions d'aquest any, que es pren com a referència.
Per aquesta raó, els projectes han de poder ser tipificats com a inversions. Es poden adscriure a un barri o a tota la ciutat, i cada àmbit té una quantitat de diners específica reservada. La iniciativa forma part dels compromisos marcats pel govern municipal per incentivar la corresponsabilitat i la intervenció de la ciutadania en la gestió municipal.

Més informació i presentació de propostes
Pots presentar les teves propostes línia de dues maneres: entrant al web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat; o amb ajuda en els Punts de Suport Digital distribuïts per tota la ciutat.