Taller de creativitat al Citilab els dies 10 i 11 d’abril

Els propers 10 i 11 d'abril, de 9h a 14h, s'imparteix el Taller de Creativitat del Citilab, una formació gratuïta gràcies al suport de l'Ajuntament de Cornellà i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta iniciativa està emmarcada en el programa LaborLab, que treballa per donar suport al talent emprenedor social i tecnològic del territori, així com per formar en competències per a nous àmbits professionals.


La creativitat és una de les competències clau en el mercat laboral actual. En un panorama que manifesta un futur tan incert, és necessari que les persones ofereixin un perfil únic amb unes característiques de valor que marquin la diferència.
Les persones més creatives són aquelles que tenen idees i desenvolupen nous projectes, que desafien els models i els sistemes establerts, i que són conscients de la necessitat d'aportar noves i bones idees per poder progressar.


Citilab vol posar en valor aquesta competència inherent a la innovació. Per això, l'objectiu principal de la formació és potenciar la creativitat de tots els participants treballant des de la vessant més teòrica fins la més pràctica i utilitzant metodologies participatives i col•laboratives.
Més informació a:

WEB CITILAB