Escolta el teu programa de Ràdio Cornellà a qualsevol hora

Ràdio Cornellà s'ha incorporat també a les noves tecnologies i disposa d'una APP per a telèfons intel•ligents que dóna totes les prestacions per acompanyar-nos a qualsevol hora del dia amb la seva programació i també interactuar amb les notícies de la ciutat.

L'aplicació està disponible per a Android i iOS i es pot descarregar gratuïtament de les botigues d'aplicacions vinculades als telèfons que porten aquests sistemes operatius. El menú permet escoltar per via digital la programació en directe, però també fa accessibles tots els programes de Ràdio Cornellà a qualsevol hora del dia des de l'apartat de Ràdio a la Carta.
Així mateix, des de l'aplicació es poden llegir les principals notícies de la ciutat de Cornellà emeses pel butlletí, la previsió del temps de la nostra ciutat, i accedir a les piulades del twitter de Ràdio Cornellà.

Consulteu la programació a www.radiocornella.cat/cat/programacio.html, i si encara preferiu escoltar l'emissora municipal de la manera tradicional, el seu dial és el 104.6 de l'FM.

DESCARREGA'T L'APLICACIÓ DES D'AQUEST QR