El Consell d'Infants presenta a l'alcalde les activitats realitzades durant aquest curs

Departament de Polítiques de Família

El passat 14 de juny es va celebrar la darrera sessió del Consell d’Infants del curs 2017-2018, on els infants van plantejar davant l’alcalde, Antonio Balmón, un resum de totes les seves activitats realitzades i les noves propostes per treballar el curs que ve.

Van explicar la seva participació i disseny del DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA, la trobada intergeneracional al Casal de la Gent Gran de la Gavarra, la Visita a la sala de Plens de l’Ajuntament, les activitats que van oferir el DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES, així com la visita intergeneracional al museu de les matemàtiques.

Per altra banda, van fer les propostes de cara al curs que ve:

  • Propostes per tal de treballar la PARTICIPACIÓ, mitjançant la ubicació de bústies per recollir les propostes dels infants de la ciutat, recollida i debat sobre les possibles actuacions a tenir en compte des dels diferents departaments de l’Ajuntament.
  • Propostes per tal de treballar que som CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA, mitjançant la participació en el disseny dels parcs infantils, camins escolars, ampliació del carril bici i els aparcaments de bicicletes i patinets.
  • I propostes per tal de treballar els DRETS DELS INFANTS, mitjançant la difusió dels drets dels infants des de Ràdio Cornellà i la revista Cornellà Informa, i definint les activitats del Dia Internacional dels Infants.