Posar-se en forma a l'aire lliure

Departament d'Espai Públic

L'Ajuntament de Cornellà aposta fermament per una ciutat més verda i sostenible que augmenti la qualitat de vida dels seus habitants a través del projecte Cornellà Natura, el que implica també promoure una mobilitat positiva i hàbits de vida més saludables entre la població. A la ciutat tenim molts espais on practicar exercicis a l'aire lliure de diferent intensitat i adequats per a totes les edats.

La renovada plaça de Francesc Layret, al barri Riera, se suma a la llista de places i parcs que disposen de bancs amb pedals de bicicleta específics perquè la gent gran es mantingui activa. A més, podem trobar opcions per fer tot tipus d'exercicis en els principals parcs de la ciutat (parcs de la Ribera, de Can Corts, del Canal de la Infanta i de Can Mercader). Aquests espais incorporen aparells de fitness: musculació, cardiovasculars, de columna vertebral, per millorar la circulació, etc. Són aparells segurs (baranes de suport, material antilliscant, vores dels aparells arrodonits).

A més d'aquestes àrees saludables, el programa Vaig venir a Fer esport salut! ofereix a la ciutadania més de 200 activitats gratuïtes i dinamitzades als parcs, places, i també a la piscina, per conscienciar la població de la importància de dur un estil de vida saludable i combatre el sedentarisme.

Hi ha àrees d'exercicis per a adults i gent gran distribuïdes per tota la ciutat:

ÀREES D'EXERCICIS
»Passeig dels Ferrocarrils Catalans / Carrer de Dolors Almeda
»Plaça d'Extremadura
»Av. De Salvador Allende
»Carrer del Penedès
»Parc de Can Mercader
»Parc de la Ribera
»Parc del Canal de la Infanta
»Parc de Can Corts

ÀREES AMB PEDALS
»Av. De Sant Ildefons / Av. Salvador Allende
»Plaça del Pallars
»Plaça de Catalunya
»Parc de la Ribera
»Carrer del Garraf / Av. República Argentina
»Carrer de Joan Arús / Carrer de la Dàlia
»Camp de les Aigües
»Plaça de Frances Layret
»Plaça de la Figuera
»Parc de Can Corts
»Plaça de Gandesa (pendent d'instal·lar)