Es reparteixen ampolles d'aigua als propietaris de gossos

Aquest estiu des del consistori s'ha posat en marxa la iniciativa "Sumes o restes? Segueixes responsable del teu gos "que forma part de una campanya de civisme més global centrada en quatre aspectes principals: respectar els horaris de llençar les escombraries, evitar els sorolls per garantir el descans dels veïns i veïnes, tenir cura del mobiliari i els espais comuns, i promoure que la població sigui més curosa amb la tinença d'animals.

Una de les accions de la campanya se centra en els propietaris de gossos, recordant les ordenances de convivència ciutadana i l'obligatorietat de recollir els excrements dels animals. Ara també s'incidirà en la recomanació de portar una ampolla amb aigua per netejar els orins els gossos i així evitar la brutícia i les males olors al carrer.

Els educadors cívics que aquests dies fan tasques pedagògiques a la ciutat repartiran a les persones propietàries de gossos una ampolla plegable per ruixar aigua. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament en col·laboració amb les clíniques veterinàries i les entitats animalistes de la ciutat, amb la voluntat de fomentar un canvi d'actitud més cívic en els propietaris dels gossos per millorar la convivència i mantenir els espais comuns en unes condicions òptimes de salubritat i higiene.

  Sigues responsable del teu gos