Del 14 al 21 d'octubre arriba una nova edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Departament de Cultura

El festival porta una una programació de prop de 70 espectacles repartits per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències de gent gran. Hi seran representades 47 companyies, provinents de 10 països: Austràlia, Canadà, Rússia, Xile, Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica i Argentina; a més de Catalunya, València, Castella i Lleó, Andalusia, Galicia, Euskadi i Madrid amb espectacles de gèneres i estils per a tots els públics.

Per aquesta edició tan especial, la divuitena, tindrem el luxe de tenir a grans noms internacionals i nacionals actuant al festival. Chris Lynam, Paolo Nani, Aga-Boom, Fanny Giraud, Pepa Plana, Pistacatro, Juan Callate, Las XL, Cris-Is, Bucraa Circus o la Cia. Mireia Miracle, entre molts altres.

A la carpa instal·lada a la plaça de Catalunya de Cornellà, s'hi celebraran les 'Gala ALAPISTA'. La primera serà solidària de Pallassos sense Fronteres (dimecres 17) i la resta tindran lloc divendres 19 (20h), dissabte 20 (18h) i diumenge 21 (17h). La gala serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació de diferents artistes: Nezdames et Nezsieurs, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez), Fanny Giraud, Gromic, Die Maiers, Joe de Paul i Tim Tyler.

La gran festa de cloenda del festival serà el diumenge 21 d'octubre (19h, en acabar la gala Alapista) a la plaça de Catalunya de Cornellà. Serà un gran fi de festa amb les Balkan Paradise Orchestra que comptaran amb la participació d’algunes de les pallasses i pallassos que hauran actuat en aquesta edició del festival i el gegant de Charlie Rivel.

  Llegeix la nota de premsa completa
  Web del Festival de Pallassos
  Venda d'entrades