El barri Centre de Cornellà celebra aquests dies les festes amb moltes activitats per compartir i gaudir

Els dies 5, 6 i 7 d’octubre trobareu el barri ple d’activitat, una bona ocasió per trencar amb la rutina durant uns dies i deixar-se portar per la festa i la disbauxa compartint moments amb els amics, la família i els veïns i les veïnes. El Camp de les Aigües serà un dels escenaris principals on no hi faltaran les tradicionals activitats com la plantada de l’arbre de tardor, botifarrada, havaneres, espectacles infantils i altres elements de cultura popular i comunitària.

Els més petits tenen moltes oportunitats per divertir-se des de divendres por la tarda que hi haurà els tallers de jocs infantils i manualitats a la plaça de l’Església i els més grans amb la IX edició de Cornellà Degusta (pl. Lluís Companys, 19 h), una fira de vins i gastronomia amb degustació de productes dels comerços del barri i actuacions musicals a la plaça Lluís Companys. Durant la tarda hi haurà també la cercavila pels carrers del barri animada per diferents grups musicals de la ciutat.

El cap de setmana concentra sobretot l’activitat esportiva (tornejos de petanca, pàdel, escacs, pedalada familiar, cursa popular…) i una nit de Show de Variettes (dissabte, 22 h) que acabarà amb una xocolatada per a tothom!

  PROGRAMA DE FESTES BARRI CENTRE 2018