El producte de proximitat torna a ser protagonista al 6è QuintoTapa

Torna el QuintoTapa a Cornellà, del 25 d'octubre a l'11 de novembre, organitzat per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l'Ajuntament de Cornellà, consolidant l'aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, i amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local. Novament, es vol donar protagonisme al producte que tenim a casa nostra i l'oportunitat de mostrar l'oferta i el concepte gastronòmic dels bars i restaurants participants de la ciutat. Al QuintoTapa 2017 es van servir més de 29 mil tapes.

Enguany tindrem la doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3,5 €) i la tapa especialitat de la casa (de 3 €) amb un quinto. Com en altres edicions, tots els participants podran optar a diferents premis: el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies i les comparteixin a l'Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa gastronòmica, a la més popular i al millor cambrer.

QuintoTapa és una marca reconeguda a tot el Baix Llobregat, Barcelona i fins i tot Catalunya. AGT ho ha organitzat al Prat, l'Hospitalet, Gavà, Sant Vicenç dels Horts i Sant Just Desvern amb gran èxit.

Podeu consultar els establiments participants i la tapa proposta al web www.quintotapa.cat

    agtbaix
   @AGTbaix
   @agt_baix