Audiència pública per tractar la situació de l'habitatge a Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà convoca les entitats veïnals, associacions i la ciutadania en general a participar en l’Audiència Pública de caràcter informatiu que tindrà lloc el 6 de novembre, a les 19 hores, al Citilab, per tractar la situació de l’habitatge a la ciutat. La convocatòria obeeix a la voluntat de crear un espai de debat per posar en comú els temes que més preocupen als veïns i veïnes de Cornellà i trobar solucions conjuntes.

En primer lloc, l'Ajuntament donarà a conèixer l’informe sobre la situació actual de l’habitatge al municipi, els indicadors del nombre d’habitatges protegits existents i els que està previst construir en els pròxims anys, així com altres mesures que el consistori preveu portar a terme en matèria d’habitatge. Després s'obrirà el torn a la participació ciutadana perquè en facin les seves aportacions, resoldre dubtes i aclariments.

L’Audiència sobre habitatge públic respon a una proposta presentada al Ple pels grups municipals de ICV-EUiA-EP-E, ERC-AM i Cornellà en Comú, amb les esmenes incorporades presentades pel PSC.