Lliurament de premis i tret de sortida de la 34a Mostra de Còmic de Cornellà

Departament de Joventut

Arrenca la 34a Mostra del Còmic de Cornellà. Aquest divendres 9 de novembre, a les 20 hores, al Castell, tindrà lloc el lliurament de premis dels guanyadors del 34è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", la presentació de la publicació "Còmics a Cornellà 2018" i  l'entrega del 25è Premi Ivà a Marika Vila, ilustradora i historietista, amb una àmplia formació en l'àmbit dels estudis de gènere, amb especial atenció al món de la dona i el còmic. Tanmateix, s'inaugurarà la mostra dels treballs participants al concurs que es podrà veure fins al 2 de desembre.

Entre els actes més destacats, hi ha la inauguració de l’exposició de Mariel Soria “Els primers 53”, el dijous 8 de novembre, a les 20 h, a l’Espai d’Art Moritz. En aquesta mostra, la Mariel fa un recorregut per la seva trajectòria de dibuixant i d’escenògrafa al món del teatre. I la inauguració “CCOOmics 2018: Vinyetes Joves”, amb historietes sobre memòria i futur i sobre gènere i jovent, realitzades pels alumnes de les escoles d'Art i Disseny La Industrial, Llotja, Massana, Pau Gargallo, Serra i Abella i de l'Escola del Treball. Dijous 15 de novembre a les 17.30 h.

Els Mercats de la ciutat també participen un any més de la Mostra, el dissabte 10 de novembre, podreu assistir mentre hi compreu a la realització de Caricatures als mercats. Alumnes de l’Escola Joso Centre de Còmic i Arts visuals passaran un matí fent dibuixos a paradisters, clients i clientes i totes aquelles persones que s'apropin als tres mercats de la ciutat.

Cornellà, ciutat de les vinyetes

Durant tot un mes hi haurà exposicions, tallers, xerrades i lectures a espais molt diversos: centres cívics, equipaments juvenils, ludoteques, comerços o biblioteques acolliran aquestes activitats. Tindrem l’exposició central de Mariel Soria, de l’autor local Gerca Vela, Dead Inside de l’Escola Joso, les aventures de Capablanca, Arthus Trivium i combatrem els rumors amb "Blanca Rosita Barcelona!". Tampoc ens oblidem de les persones refugiades amb el documental de "Dibuixos per somriures" i l’exposició "Refugiados, viñetas solidarias". A més, rebrem la visita de Damián Campanario, Raquel Gu, Miguel Gallardo, Raule i Meritxell Bosch.

Al llarg de l'avinguda del Parc podreu veure l'exposició en banderoles Racó de l'Ivà amb les reproduccions de les obres originals que ens han regalat els artistes que han rebut el Premi Ivà a Cornellà.

  Descarrega't el programa de la Mostra