T'agrada cantar? Participa a la 1a edició de La Veu de Cornellà!

Encara sou a temps d'inscriure-us a la primera edició del concurs de cant La Veu de Cornellà, organitzar per l'Ajuntament de Cornellà, adreçat a tots aquells cantants de la ciutat no professionals, amb qualsevol estil i tessitura vocal. Hi ha diferents categories segons la vostra edat: "Joves" fins a 17 anys i "Adults" de 18 anys en endavant. Teniu temps fins al 30 de novembre de 2018, caldrà que ompliu un formulari d'inscripció i adjuntar la documentació sol·licitada que trobareu a la web de l'Ajuntament o al Departament de Cultura, al carrer Jacint Verdaguer 16-18 baixos.

L'objectiu per part del consistori és donar suport als cantants locals i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal tot gaudint de l'experiència. La participació del públic també serà important ja que hi haurà audicions obertes on podran votar per l'artista que més els hi hagi agradat. La final serà el 10 de febrer de 2019 a L'Auditori de Cornellà, i a la qual només hi arribaren 12 concursants seleccionats.

El jurat estarà format per músics professionals, professors de cant i algun convidat rellevant de la ciutat, i serà presentat a l'inici del concurs. Hi haurà tres premis per a cada categoria, de 500€, 250€ i 150€. I un premi especial dotat amb 150€ al "Cantant més carismàtic". Però, a més dels premis econòmics, els concursants tindran ocasió de rebre una classe magistral col·lectiva de cant i tècnica vocal impartida per Silvia de la Cal (cantant i coach vocal) i Oscar Larios (pianista, compositor i cantant), on es treballarà la cançó de cloenda del concurs que interpretaran tots els concursants. També, els guanyadors tindran l'oportunitat d'actuar a les festes del Corpus 2019 de la ciutat.


Bases concurs

La Veu de Cornellà

Formulari d'inscripció