L’Escola d'Humanitats inicia un nou cicle d’activitats

Departament de Cultura

Amb la presentació de la novel·la "La epidemia de la primavera", de l'autora local Empar Fernández, estrenem un nou cicle d'activitats a l'Escola d'Humanitats de Cornellà, aquest dilluns 12 de novembre, a les 19 h, la Biblioteca Marta Mata. L'autora cornellanenca ens parlarà de la seva darrera obra ambientada a l'Europa de principis del segle XX, concretament ens trasllada a les trinxeres de la Primera Guerra Mundial i a un continent assolat per la passa de la grip. Gracia, la protagonista, viurà una intensa relació amb un soldat americà i també serà testimoni d'una Barcelona immersa en les revoltes socials.

L'Escola d'Humanitats de Cornellà ha programat dues xerrades més per aquest novembre:
El 14 de novembre, a la Biblioteca de Sant Ildefons, a les 19 h, Oriol Lagé, xef i director creatiu, presentarà "La creativitat ens salvarà de tots els mals", sobre cuina i creativitat des de la seva experiència en aquests dos camps.

El 22 de novembre, a les 19 h, Maria Elizalde, professora de Filosofia i col•laboradora de l'Escola d'Humanitats, oferirà a la carpa de Cornellà Humana (plaça d'Europa) una xerrada sobre la necessitat de les humanitats a la societat actual:"Pensar per existir".

El projecte de l'Escola d'Humanitats de Cornellà es va posar en marxa el mes d'abril amb la voluntat de promoure valors com la igualtat, perspectiva de gènere, pensament crític i l'accés universal a les arts i el pensament, oferint al públic en general cursos, tallers i conferències al voltant de temes humanístics i culturals.