Aquest cap de setmana gaudeix de la música i les activitats lúdiques als carrers de Cornellà

Aquest cap de setmana arrenca el Festival de Música de Prop, Santa Cecilia 2018, amb un programa ple d'activitats i concerts que es desenvoluparan a diferents espais de la ciutat i que de ben segur us farà sortir al carrer per gaudir de la cultura musical a l'aire lliure. Trobareu diferents formacions musicals que repassaran ritmes musicals de tot el món i de totes les èpoques: SAM HIDD DJ (House, Tech-House), ALEXANDRA & OSCAR LARIOS (pop), YÜGUEN (Pop-Rock), APOLLO T & MOED (Pop/Black music), VIATJAZZ A NOVA ORLEANS (Jazz Dixieland i graffiti per a públic familiar), i molt més.

També, es fan altres activitats vinculades a la celebració del festival, com el Cornellà Blues (17 de novembre, 21.30h, església de Santa Maria), la Percu Festa de les colles de percussió de Cornellà (18 de novembre, 12.00h, plaça de Sant Ildefons), o les actuacions de les corals i dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de la ciutat, entre d'altres.

A més de les musicals, teniu propostes teatrals a diferents sales de la ciutat: màgia amb la programació "Berenem a L'Auditori", el drama dels "Refugiats" a l'Orfeó Catalònia, i una actuació del grup local CornEnllà Teatre amb la posada en escena de "Paraules encadenades"...

I els diumenges recordeu que teniu molts carrers que són lliures de cotxes a la ciutat i que podeu gaudir d'aquest espai comú amb total llibertat i participar en les activitats sostenibles i familiars que s'organitzen cada setmana: el 18 de novembre, al carrer Verge de Montserrat fan el taller "Fes salut", a la rambla d'Anselm Clavé hi haurà un circuit de mobilitat, i al carrer Torras i Bages trobareu el "Tricicle, juga com abans".

Recordeu que podeu trobar més informació d'aquestes activitats i altres més a la pàgina web  "Què Fer a Cornellà", i a les seves xarxes socials FacebookTwitter Instagram, i us podeu descarregar l'aplicació mòbil gratuïta que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà