L’institut Esteve Terradas reconegut com a centre d’excel·lència educativa

L'institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat ha aconseguit la Q de Plata d'excel·lència educativa. El passat 8 de novembre el conseller d'Ensenyament Josep Bargalló va atorgar a l'institut de Cornellà la certificació + 400 punts en el model d'excel·lència educativa e2cat (Q de plata de Qualicat). L'institut ja havia assolit aquesta condició l'any 2009 amb + 300 punts, sent uns dels primers centres educatius de Catalunya en aconseguir aquest reconeixement.

Aquest curs, el centre hi va tornar a participar,i va ser avaluat per un equip d'experts en el model e2cat, procedents del món educatiu. El resultat de l'avaluació va ser un informe on la Fundació QUALIcat, entitat avaluadora, detalla els seus punts forts i les àrees de millora, així com les recomanacions per seguir avançant en el camí de l'excel·lència.

L'Esteve Terradas és un dels centres més grans de Catalunya, amb més de 1600 alumnes i 150 professors, que imparteix estudis d'ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, PFI i cursos per a empreses i persones en situació d'atur. També participa en molts projectes internacionals i nacionals que els hi han reportat reconeixements i premis.