Col·labora amb la Botiga Solidària per portar el Nadal a totes les llars de la ciutat

El Gran Recapte d'Aliments celebra la desena edició els dies 30 de novembre i 1 de desembre consolidant-se com una de les mobilitzacions socials solidàries més destacables de Catalunya i, el més important, ha servit per generar consciència sobre l'existència d'una pobresa tan severa en el nostre entorn que no permet garantir el dret a una alimentació suficient i saludable. 

Cada any són més les entitats de la nostra ciutat que se sumen al projecte solidari, però sempre és necessària la participació de més voluntaris i voluntàries. A Cornellà és la Botiga Solidària qui porta el pes de la campanya i qui ha fet una crida a la solidaritat dels cornellanencs i cornellanenques perquè hi col·laborin. Els dos objectius principals de la campanya són recollir aliments nutritius de llarga durada (llet, oli i conserves) i sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania per ajudar a pal·liar la precarietat alimentària.

A la nostra ciutat s'instal·laran una vintena de punts de recollida en supermercats, mercats i grans superfícies, que es complementarà amb les recollides que també es porten a terme a diferents entitats, escoles, associacions de veïns i centres educatius. Els destinataris finals dels aliments seran les famílies de Cornellà més necessitades.

Si voleu ajudar a fer arribar aliments a qui més ho necessita, fes-vos voluntari o coordinador d'un punt de recollida, us podeu adreçar directament a la Botiga Solidària (Can Bagaria. Ctra. d'Esplugues, 169) o bé a través del web www.granrecapte.com o puntvolisol@gmail.com.