Ja és aquí el nou conte de la Nit de Reis per als infants de Cornellà

Ja queda menys per l'arribada dels Reis d'Orient a la ciutat. Sabem que l'escenari principal serà el parc del Canal de la Infanta, però cóm arribaran a Cornellà és un secret molt ben guardat que només coneixen els seus ajudants: el Mag Maginet i la Fada Ondina. Mentrestant, aquests dies tenim moltes activitats per anar preparant els infants per a aquest moment tan especial: dijous 13, es presenta al Castell de Cornellà (18.00 hores), el conte de la Nit de Reis 2019: 'Agents Especials Super Secrets del Mag Maginet'. Les autores del conte d'aquest any són Marta Roset (text) i Mònica bonet (il·lustració i maqueta). 

Durant la setmana, el conte es començarà a distribuir entre els alumnes d'educació infantil i primària de la ciutat, i la fada Ondina en persona visitarà les aules, per proposar als més petits activitats vinculades a la preparació del Campament Oriental, on el Mag Maginet plantarà la seva tenda de l'1 al 4 de gener de 2018, i la màgica arribada dels Reis.

Aquest conte se suma a la col·lecció que fa més de trenta anys que s'edita a la nostra ciutat, per posar més màgia a les festes nadalenques, i fomentar la lectura entre els més petits, en un llibre que a més poden acolorir al seu gust. Si voleu veure tots els anteriors, a la web municipal estan recollits tots el contes de la Nit de Reis des de l'any 1985, podeu llegir-ne fragments, veure'ls a l'ordinador, o fins i tot descarregar-los.

Conte de la Nit de Reis
Altres contes de la Nit de Reis