Acompanya la 'Dona dels Nassos' a passejar per Cornellà l'últim dia de l'any

Aquest any us espera la Dona dels Nassos per recórrer plegats els carrers de Cornellà l'últim dia de l'any. La 'Dona dels Nassos' es passejarà amb tants nassos com dies li queden a l'any, el dilluns 31, a les 12 h. Es tracta d'una activitat organitzada pels Geganters de Cornellà per segon any consecutiu, però amb molta tradició arreu de Catalunya pel que fa al seu representant masculí l'Home dels Nassos, un personatge mitològic català que només se'l pot veure, però, el trenta-u de desembre o cap d'any. Enguany s'ha optat per adaptar la llegenda als temps actuals i substituir el tradicional Home dels Nassos per la Dona dels Nassos.

Al so de la música de les gralles i timbals, acompanyats del seus capgrossos Granapius, Garrulus i Diana volen acomiadar l'any amb moltes dosis d'humor i ambient festiu. L'objectiu serà tocar-li la nàpia a la Dona dels Nassos, ja que segons diuen porta bona sort per a l'any nou.

La cercavila començarà a la plaça de l'Església, continuarà per Mn. Jacint Verdaguer, Menéndez y Pelayo, Rambla d'Anselm Clavé, i tornarà a la plaça de l'Església.