Comencem l'any amb més activitats formatives als centres cívics de la ciutat

Els centres cívics de la ciutat inicien el primer trimestre de l'any amb una àmplia oferta de cursos i tallers per formar-se i gaudir aprenent, compartint experiències i coneixements amb altres persones amb les mateixes inquietuds. Els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu Llobregat (PELL) esdevenen autèntics espais dinamitzadors de la vida social i cultural de la ciutat.

Al CC. Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar tallers de fotografia a càrrec de l'Espai fotogràfic Sant Ildefons, o de dibuix i pintura a càrrec de Corne'll'Art Traços o de joieria impartit per Gent i Futur. A més a més, d'altres activitats saludables com el tai-txi, vital-gym, zumba o d'estimulació de la memòria, i d'altres més lúdiques i formatives com cuina, informàtica, balls de saló, dansa oriental, flamenc, sardana o sevillanes, el taller de música i infància per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys, i molts més activitats en què han col·laborat entitats com l'Associació Cornellà per les Dones, Associació Dansa i Ritme, Gent i Futur, Centre Cultural Andaluz Blas Infante, Club Social Espai 3, Amics de la Sardana, El Semillero Azul i Escola d'Art Cornell'Art Traços, entre d'altres.

El Centre Cívic de Gavarra té una programació molt consolidada amb especial atenció a les arts plàstiques amb tallers que ja són una institució a la ciutat com el Taller d'Art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia i risoterapia. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial.

Pel que fa al Parc Esportiu Llobregat (PELL), ha programat per aquest començament d'any una trentena de propostes de tot tipus i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com "Dibuix i Pintura", "Fotografia Digital" en els seus tres nivells, classes de cuina, cursos de relaxació, salut i creixement personal, "Escriptura Creativa", entre altres. Entre les novetats destaquen dos cursos: el de Hatha Ioga, danses Bollywood, i una nova sessió els dimecres de Cuina de Mercat.

A més a més, al PELL hi ha opcions per als més petits, com els cursos de "Cuina en Família" per aprendre receptes senzilles juntament amb els seus pares, i un servei de Ludoteca.  També s'ofereix un programa d'activitats específic per als joves d'entre 8 i 16 anys per combinar l'exercici físic amb d'altres activitats com cuina, teatre o còmic (consulteu l'enllaç).

Centre Cívic La Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic PELL
Programa Joves PELL
Ludoteca PELL