L'exposició Cornellà Humana s'instal·la al PELL

Després de rebre més de 4.000 visites a la plaça Europa, l'exposició sobre el projecte Cornellà Humana es converteix en itinerant i es podrà veure a partir del divendres 18 de gener al vestíbul del Parc Esportiu Llobregat (PELL). La mostra "Cornellà Humana: ciutat educadora, viva i integradora" obeeix a la voluntat de l'Ajuntament de donar a conèixer un dels dos grans projectes de ciutat per humanitzar-la i transformar-la, juntament amb Cornellà Natura. Es pretén posar en relleu el paper que juga cada un dels veïns i veïnes en el desenvolupament de la ciutat, a partir del seu coneixement i experiència i des de la seva implicació i compromís amb el municipi.

Una oportunitat per conèixer de primera mà, amb la participació de representants d'agents socials i entitats, els diferents projectes comunitaris i les accions municipals que van des de serveis municipals d'Atenció Social a projectes com l'Acord Social, l'Aliança contra la pobresa, els Plans d'Ocupació Local o programes educatius com l'Educar per Créixer o Cornellà Aprèn. A més d'altres per millorar la qualitat de vida de les persones grans com els serveis a domicili, els programes de dinamització en els casals, així com plans de sensibilització en l'àmbit de la solidaritat i la igualtat.

Al llarg de l'any, l'exposició passarà per diferents instal·lacions i anirà canviant el format per adaptar-se a la singularitat i la dimensió de cada espai per on passi. Així a la instal·lació del PELL podrem conèixer les característiques del projecte Cornellà Humana: introducció al projecte, l'àmbit i el mapa de Coneixement. L'exposició completa comprèn quatre espais expositius: ‘la ciutat integradora', ‘la ciutat educadora', ‘la ciutat viva' i, finalment, ‘la ciutat participativa'.

L'exposició romandrà al vestíbul del PELL des del 18 de gener fins al 17 de febrer (Avda. del Baix Llobregat s/n).

Díptic informatiu exposició Cornellà Humana (cara A) Díptic informatiu exposició Cornellà Humana (cara B)