EL NOU SERVEI D'OCUPACIÓ JUVENIL A CORNELLÀ JA ESTÀ ACTIU

 

Cornellà de Llobregat disposa des d'aquest 2019 d'un nou servei que ajudarà al jovent en la seva recerca de feina.
Aquest servei neix amb l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.
A través del treball en xarxa i transversal es pretén oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o social de cadascú, vetllant perquè tots els i les joves puguin continuar el seu procés formatiu o inserir-se al mercat laboral.
La professional d'aquest nou servei del departament de Joventut farà intervenció directa informant, orientant i acompanyant a les persones joves. Així com actuacions desenvolupades conjuntament amb altres agents que treballen amb jovent a la ciutat (educació, ocupació, entitats, fundacions...).
Aquest servei està dirigit als i les joves d'entre 16 i 29 anys que requereixin un suport més exhaustiu i individualitzat en el procés de capacitació d'eines personals i laborals per continuar formant-se o accedir al mercat laboral. 
Aquest servei s'oferirà des del CRAJ - Centre de Recursos Juvenils situat al carrer Mossèn Andreu 17 amb atenció individualitzada de dilluns a divendres 16h a 21h encara que és recomanable demanar cita prèvia a través del seu mail.

 

CARTELL REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL