Les Aules d'Estudi romandran obertes fins al 3 de febrer

Les tres Aules d'Estudi de la ciutat ubicades a les biblioteques Marta Mata i Sant Ildefons i al C.C. Joan N. García-Nieto, han allargat aquest any el període d'obertura per tal de facilitar als estudiants la preparació dels exàmens i els treballs de principi d'any. Fins al 3 de febrer podreu gaudir d'aquests espais, connectar-vos a Internet o treballar amb més concentració i silenci.

Un cop passat aquest període, podreu continuar gaudint de l'emplaçament al Citilab tot l'any i, a més, en horari nocturn. Citilab facilita part del seu espai com a aules d'estudi els 365 dies de l'any: cada dia entre setmana, i també els dissabtes i diumenges 24 hores, en el marc del projecte de suport als estudiants.  

En total, teniu a la vostra disposició al voltant de 300 places per poder preparar els exàmens i treballs. Les aules municipals d'estudi són un projecte de suport als estudiants, que funciona a la ciutat des de l'any 2000 i per elles passen cada any prop de tres mil estudiants tant de Cornellà com de la comarca.

Consulteu els horaris de les Aules d'Estudi

Citilab