24 aspirants s'enfronten aquest diumenge a la semifinal de La Veu de Cornellà

El passat mes de desembre es va fer la fase de selecció dels aspirants al concurs "La Veu de Cornellà", on van participar un total de 93 persones (entre adults i infants). D'aquella primera fase han sortit un total de 24 semifinalistes que s'enfrontaran el proper dia 3 de febrer a L'Auditori de Cornellà, a partir de les 17 h.

Tothom que hi vulgui podrà assistir de públic a les audicions, tant a la semifinal com a la final, tan sols haurà de sol·licitar participació al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà. A l'entrada es lliurarà un formulari numerat per poder votar a un dels concursants i contribuir a què el cantant més votat passi automàticament a la final. S'escolliran un total de 12 semifinalistes (6 adults i 6 infants i joves). La final tindrà lloc el 10 de febrer a l'Auditori de Cornellà.

Classe magistral i un finalista en mans del públic

Tots els aspirants a convertir-se en ‘la veu' del municipi reben una classe magistral de cant i tècnica vocal impartida per la cantant i coach vocal Silvia de la Calç i el pianista, compositor i cantant Oscar Larios, en la qual assajaran la cançó de clausura que interpretaran de manera conjunta.

Els 24 semifinalistes s'enfrontaran a un jurat compost per músics professionals, professors de cant i algun convidat rellevant de la localitat,i podran aspirar a guanyar algun dels tres premis per a cada categoria: de 500€, 250€ i 150€ cadascun. També hi haurà un premi especial per al ‘Cantant més carismàtic', que estarà dotat de 150€. A més, els guanyadors tindran l'oportunitat d'actuar en les festes del Corpus de la ciutat d'aquest any.

Es tracta de la primera edició d'aquest concurs per a solistes no professionals convocat per l'Ajuntament de Cornellà, amb el propòsit de donar suport als cantants i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal tot gaudint de l'experiència.

Per assistir com a públic només caldrà que sol·liciteu la vostra invitació a les oficines del Dep. de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà (carrer Mn. Jacint Verdaguer n, 16-18), de dilluns a divendres de 9.00h a 14.30h, i dijous també de 16.00h a 19.00h.