Cornellà Creació compleix deu anys consolidant-se com a plataforma de debat d’actualitat

La tresorera dels EEUU sota el mandat de Busch, Rosario Marín, inaugura la desena edició del Cornellà Creació Fòrum CCF, el pròxim divendres 8 de febrer a les 13.30 h, al Museu Agbar de les Aigües. 'Quan els desafiaments es converteixen en oportunitats' serà el fil conductor de la conferència d'una de les dones més influents en l'economia mundial.

Rosario Marín va ser la primera dona no estatunidenca que va ocupar el càrrec de tresorera dels Estats Units sota el mandat de George Busch en 2001, després de ser alcaldessa i regidora de la ciutat de Huntington Park escollida en 1994 i reelegida en 1999 combinant aquestes responsabilitats amb la seva feina per a l’AT&T com a gerent de Relacions Públiques per al mercat hispà en la Regió Sud de Califòrnia. Marín també ha desenvolupat altres càrrecs de responsabilitat política i social. En l’actualitat està centrada en la seva faceta com a escriptora i conferenciant . En el seu llibre “Una líder entre dos mundos” narra la seva experiència vital tant en l’àmbit públic com en el personal, especialment des de la seva visió com a mare d’un fill amb Síndrome de Down.

10 anys compromesos amb l'actualitat

Amb aquesta conferència el CCF inaugura una edició molt especial, en la qual hi haurà la celebració del 10è aniversari amb un acte central l’11 d’abril consistent en una sopar commemoratiu amb la participació de conferenciants que ja han passat pel fòrum. Al llarg d'aquests deu anys, s'ha consolidat com a plataforma de debat  que aborda temes d'actualitat des de la reflexió, el coneixement i l'intercanvi d'experiències.

L’esdeveniment, que estarà presentat per l’actor còmic Txabi Franquesa, inclourà a més un debat entre Elisa Robles, Inma Puig, Bisila Bokoko, Isabel Aguiler i Ségolène Royal moderat per la directora adjunta d’El Periódico, Olga Grau, que farà balanç sobre l'evolució i els canvis produïts en aquesta última dècada.

L'edició d'aquest any tractarà amb més profunditat temes socials, mediambientals i d'innovació i tecnologia. El programa del 2019 es reprendrà al setembre amb la conferència de Therese Jamaa, ‘general manager’ de la GSMA, Mobile World Capital, a la qual seguirà la ponència l’octubre de Javier Goyeneche, president i fundador d’Ecoalf, la primera marca de moda espanyola reconeguda pel seu compromís sostenible. Al novembre serà el torn d’Isaac Hernández, ‘country manager’ de Google Cloud a Espanya i Portugal, seguit del conegut periodista i escriptor Juan Luis Cebrián, que al desembre farà el tancament de la desena edició del Cornellà Creació.


INSCRIPCIONS

PROGRAMA CORNELLÀ CREACIÓ FORUM 2019