Capbussa’t en un cap de setmana ple d’exposicions i solidaritat

Exposicions, música, iniciatives solidàries i espectacles per a tots els públics... omplen l'agenda del mes de febrer d'activitats interessants a Cornellà, per a tots els públics, gustos i edats.

És temporada d'exposicions a la ciutat, destaquem la inauguració aquest divendres 15, a les 19 hores, al Castell de Cornellà de la quarta edició de '1.000 i una nineka', una iniciativa que enguany complirà 10 anys, i que poc s'imaginava la seva creadora Maria Rascón que aquella manualitat que havíem batejat en família amb el nom de Nineka, es convertiria en el projecte que és avui dia, un projecte comunitari i solidari per ajudar a recaptar fons i continuar avançant en la investigació del càncer infantil.

Una altra exposició que no us podeu perdre perquè estarà pocs dies a la ciutat és 'Metròpolis de ciutats' al Citilab. L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) acosta l'urbanisme metropolità a la ciutadania, una mostra interactiva i visual que aborda la situació actual de la metròpolis, els reptes urbanístics que es volen assolir en àrees com el metabolisme urbà, la infraestructura verda, la mobilitat sostenible i els teixits residencials.

I aquest cap de setmana torna a Cornellà el Saló de la Immersió fidel a la seva cita a la Fira de Cornellà, del 15 al 17 de febrer, per celebrar la seva vintena edició, i consolidar-se com a punt de trobada i un dels millor aparadors del món del busseig i de les activitats subaquàtiques del país. Informa't del preu i descomptes a la seva web https://www.mdivingshow.com/

I les dones, i els nens i nenes de 6 a 14 anys de la ciutat, tenim aquest diumenge un repte solidari que no podem deixar passar: la 4a Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà. Encara sou a temps d'apuntar-vos i córrer per una bona causa. Enguany, la recaptació de la cursa es destinarà íntegrament a un projecte de capacitació de noies en situació de risc a Cochabamba (Bolívia) desenvolupat per l'ONG IPI-COOP a Etiòpia i a l'escola Virolai, de Cornellà.

I una proposta teatral, l'onzena edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, Premi Joaquim Vilà i Folch, ha començat el cicle de representacions a Cornellà. Sis companyies seleccionades d'entre les millors propostes de teatre no professional que hi ha actualment a Catalunya seran alternativament a l'Orfeó i el Patronat, cada diumenge, fins a les sessions finals, fora de concurs, que oferiran els dos organitzadors del concurs,Triangle Teatre del Patronat Cultural i Recreatiu, i Catalònia Teatre de l'Orfeó Catalònia.

I el programa Cornellà Escènica i Cultura en Família estan a ple rendiment, entra a la web Què Fer a Cornellà i pren nota de les activitats que hi ha previstes per acabar la setmana, i a les seves xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, i us podeu descarregar l'aplicació mòbil gratuïta que permet consultar la programació des dels smartphones.