Jornades de portes obertes per triar centre educatiu a Cornellà

Han començat les jornades de portes obertes dels centres educatius, tant públics com privats, perquè pares i mares puguin visitar i triar els més adients per als seus fills i filles. Els centres ofereixen xerrades i visites guiades durant el període de portes obertes, que es fa les setmanes prèvies a la preinscripció per al proper curs 2019-2020.

En aquesta pàgina podeu consultar els diferents horaris per visitar cada escola i institut de la ciutat. També hi haurà dia de portes obertes a l'Escola d'Educació Especial Virulai (22 de març),  a l'Escola Municipal de Música (26 de març, de 18 a 19 hores), i a l'Escola Oficial d'Idiomes (25 d'abril i 7 de maig, a les 19.30 hores).

L'Ajuntament de Cornellà ha editat el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s'expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l'abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

Tota la informació sobre la preinscripció per al curs 2019-2020 es pot trobar a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

   
Centres públics   Secundària obligatòria
  Centres concertats