La dansa irromp tres setmanes a Cornellà

Cornellà se suma a partir d'avui i fins al 31 de març a la segona edició de 'Dansa. Quinzena metropolitana' que es duu a terme simultàniament a nou localitats de l'àrea metropolitana (Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans).

Dansa. Quinzena Metropolitana s'estrena a Cornellà amb una performance a la línia 5 de metro aquest divendres, 15 de març, a partir de les 18 hores. HOP al metro! és una intervenció artística itinerant que sortirà des de la plaça de l'Estació, i continuarà dins dels vagons, fins a Can Boixeres. Serà la primera cita a la nostra ciutat amb una programació que inclou diverses actuacions a l'aire lliure i gratuïtes, i també de sala, amb preus més que assequibles, 5 euros com a màxim, durant els propers tres caps de setmana.

Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Actuacions de tota mena (dansa clàssica, urbana, contemporània, africana, acrobàcies, flamenc, dansa butoh i Body Weather...) i en tot tipus d'escenaris (metro, parcs, places, blocs de grans dimensions, sales...) per promoure diferents expressions de la dansa i de les arts del moviment amb abast metropolità.

D'entrada, els propers dies, trobareu Constanza Brncic i La Sospechosa amb l'espectacle What is the Word, a l'Auditori de Sant Ildefons (dissabte 16, a les 21 hores). I el parc de Can Mercader acollirà BLOCK, l'espectacle inaugural itinerant de la Quinzena, a càrrec de Motionhouse & NoFit State Circus (diumenge 17, a les 12.45 h); des de les 11.45h, hi haurà un taller participatiu de dansa i circ al mateix parc.

Consulta el PROGRAMA Dansa. Quinzena metropolitana