Cornellà se suma a l'Hora del Planeta

Sota el lema uneix-te al repte de l'Hora del Planeta i apaga per la Natura, Cornellà se suma un any més a la celebració de l'Hora del Planeta 2019, que tindrà lloc el dissabte 30 de març, de 20.30 a 21.30h, quan les llums a tot el món s'apaguin durant una hora i es connectin milions de persones en una causa comuna: la naturalesa importa i lluitem per ella.

Per a commemorar-ho, el Castell, la Torre de la Miranda i edificis institucionals de les proximitats de l'Ajuntament mantindran les llums apagades en senyal de solidaritat amb aquesta campanya promoguda des de l'organització WWF des de fa dotze anys, que pretén no només actuar contra el canvi climàtic sinó cridar l'atenció sobre una altra greu amenaça, la destrucció dels ecosistemes i la natura de la qual depèn el nostre benestar.

La natura no només ens proporciona tot el que necessitem per a viure, des de l'aire que respirem fins a l'aigua que bevem, i des del refugi que necessitem fins a l'economia de la qual depenem, sinó que també millora la nostra vida. No obstant això, l'estem destruint a un ritme vertiginós. En aquesta Hora del Planeta, cal unir-se a milions de persones a tot el món per a apagar les llums i actuar per la natura.

La Natura importa. Lluita per ella.
Uneix-te al repte de l'Hora del Planeta i apaga per la Natura.