Places limitades per als casals d’Estiu al PELL i al Complex de Can Mercader

A causa del gran allau d'inscripcions per al Campus d'Estiu 2019 al Parc Esportiu Llobregat, s'informa que ja han quedat esgotades les places per a les setmanes de l'1 al 5 de juliol, la del 8 al 12 de juliol i la del 15 al 19 de juliol al Campus del PELL per al grup d'edat de 6 a 14 anys (pels més petits encara queden places per a totes les setmanes).

En el PELL queden algunes places disponibles per a les setmanes del 25 al 28 de juny, per a la del 22 al 26 de juliol i per la setmana del 2 al 6 de setembre.

Casal també al Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader

Per a les famílies que ho desitgin poden triar el casal del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader, pel qual hi ha places disponibles totes les setmanes i en totes les franges d'edat. Amb la intenció de facilitar a les famílies les inscripcions, s'informa que poden combinar setmanes en les dues instal·lacions i aconseguir el descompte pertinent a partir de més d'una setmana contractada, indistintament si ho fan al casal de Can Mercader o al Campus del PELL.

Les inscripcions ja són obertes. Per a més informació les famílies interessades poden contactar directament a qualsevol de les recepcions de les dues instal·lacions.

Més informació a:

Tríptic informatiu
Parc Esportiu Llobregat