Cornellà Creació Fòrum celebra deu anys de vida

En 2009 es donava el tret de sortida al Cornellà Creació Fòrum, una iniciativa emparada per l'Ajuntament de Cornellà i que des del començament va comptar amb el suport d'empreses de primer nivell com Aigües de Barcelona, CaixaBank o Siemens. Un projecte que, deu anys després, manté viu el seu esperit, posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional.

Per commemorar les deu edicions de CCF el Museu Agbar de les Aigües acull una gala el dijous, 11 d'abril, amb il·lustres convidats com el periodista John Carlin, el exdirector de responsabilitat social de Inditex, Javier Chércoles, el publicista Lluís Bassat o l'escriptora Asha Miró entre altres, noms que han passat pel nostre fòrum en aquests deu anys. El còmic, Txabi Franquesa, presentarà l'acte que compta amb un bloc central, el debat 'Evolució i canvis en aquesta dècada', moderat per la periodista i Cap d'Internacional d'El Periódico de Catalunya, Marta López i que serà protagonitzat per Elisa Robles, consellera en la Secretaria General de Coordinació  de Política Científica del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats;  Inma Puig, psicòloga clínica i consultora empresarial; Bisila Bokoko, executiva al capdavant d'una agència de desenvolupament empresarial en el mercat nord-americà; i, per últim, Isabel Aguilera, consultora, emprenedora i consellera d'empreses. Totes elles han participat en

anteriors edicions del CCF i en aquest acte, ens donaran les seves visions sobre els canvis que s'han anat succeint en aquesta darrera dècada i com els han viscut des de cadascun dels seus àmbits de treball. 

L'acte serà amenitzat, d'una banda, per Reactable, un instrument electrònic desenvolupat pel Grup de Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i, d'altra, per Zetzània, grup vocal de Cornellà que enguany compleix 25 anys de vida i que s'ha fet un lloc en el panorama musical.

Un total de 74 ponents

Un total de 54 cites per les quals han passat 74 ponents de prestigi que han posat sobre la taula temes de sectors tan diversos com l'econòmic, el tecnològic, la innovació, temes d'interès social, cultural, empresarial, esport, moda, màrqueting, publicitat, etc. En aquests deu anys hem adoptat diversos formats des de conferències individuals, face to face, debats, combinant dinars amb esmorzars... tot amb un alt grau de fidelitat amb més de deu mil assistents i més de cinquanta firmes patrocinadores. Xifres que constitueixen la síntesi dels deu anys d'història del Cornellà Creació Fòrum. 

Més informació a: www.cornellacreacio.cat