Dansa, circ, concerts... informa't del cap de setmana a Cornellà amb el Què Fer

A Cornellà aquest cap de setmana

Com sempre Cornellà es troba davant d'un cap de setmana ple d'activitats! En especial, moltes de caire familiar i cultural, com la Mostra de la Ciència, el concert Flautegem o les Nits Insòmnia que ja expliquem en altres notícies.

Però això no és tot: per exemple, una actuació gratuïta de la programació Cultura en Família, el circ i els malabarismes de El Botifarra (dissabte 27 a les 12 h, al parc de Can Mercader), el sorprenent espectacle de dansa per a tots els públics 'Frusques' (diumenge 28 a les 19 h, Auditori de Cornellà), un matí de tallers i jocs dins de la programació de la Jordiada (dissabte 27 a les 11 h, al Patronat), o la commemoració del Dia Internacional de la Dansa amb totes les escoles de la ciutat, actuacions i tallers (dissabte 27, 11 h a la plaça de Sant Ildefons i 17.30 h a la plaça de la Sardana).

Què Fer a Cornellà

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
     

Cornellà al Dia

La ciutat és plena diàriament d'esdeveniments i activitats de tota mena i per a tots els públics. La web municipal actualitza de forma regular totes elles en una completa agenda que engloba des d'activitats culturals, socials o esportives fins a presentacions de llibres, xerrades, etc.

Si voleu rebre dues vegades per setmana a la vostra bústia electrònica informació amb tota aquesta agenda i notícies de Cornellà només heu d'omplir aquest formulari d'alta i els dilluns i els divendres estareu informats  puntualment de tot el que passa a la ciutat.

Si fins fa poc rebies el Cornellà al Dia i ara ja no, tingues en compte que el canvi de normativa pel que fa a les polítiques de privacitat fa necessari inscriure-t'hi i acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  Subscriu-te al CORNELLÀ AL DIA
  LA SETMANA (Agenda web municipal)