La XXIV Trobada de Gegants del Corpus arriba amb més d'una desena de colles

Aquest dissabte 15 de juny tindrem la XXIV Trobada de Gegants del Corpus que organitza el Foment de Cultura Popular de Cornellà.

Gegants, capgrossos, grallers i tabalers! Tots ells, representant colles vingudes d'arreu de Catalunya, se citen des de les 17.00 hores a la plaça de l'Església. Hi ha deu colles convidades: Colla gegantera de Sant Vicenç de Montalt, Associació dance power Constantí, Colla gegantera de La Llagosta, Colla gegantera de Pallejà, Gegants d'Amer, Colla de geganters Manotes de Tro, Gegants de la Beguda, Colla gegantera i grallera de Verdú, Colla de geganters, capgrossos i grallers de Begues, i Gegants del Clot, a més dels amfitrions, els Geganters i Grallers de Cornellà de Llobregat.

Sobre les 18.00 hores començarà el cercavila pel barri Centre, des de la plaça de l'Església fins a la plaça de la Sardana, on a partir de les 20.00 hores està previst la ballada general de comiat, i el lliurament de records. La Trobada de Gegants és el preludi, un cop més, de la festa major del Corpus que Cornellà celebrarà el cap de setmana vinent, del 20 al 23 de juny.