#ConcursCorpus2019 : Guanyadors/es

Aquest any durant les festes de Corpus de Cornellà es va celebrar la segona edició del #ConcursCorpus2019 de fotografies i vídeos a través d'Instagram. El tema del concurs era "Corpus'19, la nostra festa: experiències viscudes des del respecte amb els amics i amigues.

Hi havia tres premis:

.- Premi a la categoria de vídeo: El premi és Un mòbil model Xiaomi Mi A2 + un abonament doble per a 4 espectacles del programa Cornellà Escena/Família de la temporada tardor 2019.
.-  Premi a la categoria de fotografia: El premi és Un mòbil model Xiaomi Mi A2 + un abonament doble per a 4 espectacles del programa Cornellà Escena/Família de la temporada tardor 2019.
.-  Premi del públic a la categoria de vídeo o fotografia amb més likes: El premi és Un smartwatch Xiaomi amazfit bip + un abonament doble per a 2 espectacles del programa Cornellà Escena/Família de la temporada tardor 2019.

Van participar un total de 435 fotografies i vídeos que van ser publicades amb el hastag #ConcursCorpus2019. De totes elles, un Jurat format per membres dels gestors del Concurs, La Negreta i I-logic Imatge , i un professional del departament de joventut de l'Ajuntament de Cornellà, han escollit el premi a la categoria de vídeo per a Paco Belinchón(@paco_belinchon) i a la categoria de fotografia per a Ramon Congost (@rcongost). I de la fotografia o vídeo amb més likes el premi ha estat per a Marta Romera (@tolina.canelafina).

Moltes gràcies a tots els/les participants !! Us animem a participar en futurs concursos i d'altres activitats participatives.

Visca el Corpus'19 !!!!