Cicle de cinema infantil i molt més a la Xarxa de Biblioteques

Un any més, les biblioteques de Cornellà mantenen obertes les seves portes al llarg de tot l'estiu. L'horari, però, canvia durant aquests dies i s'obren a les tardes de 15.30 a 20.30h fins al proper 15 de setembre. Tallers, exposicions i molta lectura.

Per a les tardes d'estiu, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha organitzat un cicle de cinema infantil per a públic familiar. Arriba a les nostres pantalles el primer "CRITICRIC: cinema per a nins"!

A més de veure una pel·lícula, els petits es podran divertir fent de crítics de cinema. Es projectaran títols per a tots els gustos, i després de cada projecció es parlarà una mica del que s'ha vist per compartir impressions i punts de vista.
MOLT IMPORTANT:

  • Malgrat que no cal inscrure's, mireu bé l'agenda per no equivocar-vos de dia o de biblioteca!
  • El cicle començ ael 3 de juliol i s'acabarà el 23 d'agost.
Així mateix també es pot gaudir de tallers i altres activitats:
15/07/19 (15.30)
Crea... Acció: Diverlluns (Tarda de jocs)

Us proposem cada dilluns una tarda de jocs a la biblioteca per començar la setmana d'una manera ben divertida.

Biblioteca Sant Ildefons

17/07/19 (18.00)
Crea... acció!: Les descobertes dels dimecres

Aquest estiu, a la Biblioteca Sant Ildefons dedicarem els dimecres a cercar i trobar.

Biblioteca Sant Ildefons

17/07/19 (18.00)
Crea...Acció! Taller Poetry Slam (2/3)

El Poetry Slam és un nou i dinàmic format poètic que barreja poesia, interpretació i teatre...a més de molt divertit, és una eina perfecta per desenvolupar les capacitats...

Biblioteca Central

17/07/19 (18.00)
Criticric: Cinema per a nins. Mai Mai Miracle

Projecció d'aquesta pel·licula dirigida Sunao Katabuchi que ens parla de la Shinko Aoki, una nena de nou anys que imagina que té una forma de connectar-se amb el món que l'envoltava mil anys abans.

Biblioteca Marta Mata


Tens opció també de poder accedir a guies de viatges i també poder descarregar-te llibres digitals per poder llegir a qualsevol racó durant les teves vacances. A més els usuaris de les biblioteques poden accedir a les noves tauletes tàctils per afavorir l'ús de dispositius mòbils entre les usuàries i usuaris, gràcies a la Diputació de Barcelona que ha distribuït 500 tauletes tàctils entre totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona.

Cada biblioteca de la XBC disposarà de noves tauletes: tres tauletes a la biblioteca Central, dues tauletes a la biblioteca Marta Mata i dues més a la biblioteca Sant Ildefons. El nou servei vol ampliar el coneixement de la tecnologia mòbil entre les usuàries i els usuaris i reduir, així, l'escletxa digital entre els col•lectius menys familiaritzats amb aquests dispositius.

Per a utilitzar el dispositiu, l'usuari ha de comptar amb el carnet de la biblioteca i només pot emprar la tauleta dins la biblioteca. El dispositiu es connecta a Internet mitjançant el Wi-Fi de l'equipament.

WEB DE LA XARXA DE BIBLIOTEQUES