Tram final del Tecnoestiu: Intel·ligència Artificial i emocions!

El Tecnoestiu del Citilab arriba al tram final amb la participació de nens i nenes procedents d'espais o casals de la ciutat, i també particulars. Es tracta d'uns tallers tecnològics adreçats als esplais i famílies que volem aprofitar aquests temps per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Els joves s'apropen a la Intel·ligència Artificial, programen amb Scratch, treballen les emocions i interactuen amb el croma del plató de televisió!

Durant el taller, els nens i les nenes aprenen la funció de cadascun dels elements necessaris per començar a programar amb MicroBlocks: la placa micro:bit, els sensors i els actuadors incorporats (com els leds, els polsadors o l'acceleròmetre).

Després de familiaritzar-se amb tots els elements, els participants del Tecnoestiu s'agrupen en equips i dissenyen un petit enginy electrònic interactiu treballant de forma col·laborativa. En l'última part del taller, coneixen el funcionament d'un plató de televisió real i parlen davant de càmeres de vídeo professionals.

TECNOESTIU