Cinc patis escolars de Cornellà oberts cada tarda per jugar i fer esport

Fins a cinc patis escolars són oberts cada tarda, durant l'estiu, per oferir un espai segur i adequat als menors per jugar i fer esport durant aquest estiu. Obren de dilluns a diumenge de 17.00 a 20.30 hores, fins al 10 de setembre, excepte les setmanes del 5 al 18 d'agost (ambdós inclosos) en què romandran tancats. Localització:

♦ Escola Sant Ildefons (av. Sant Ildefons 24)
♦ Escola Ignasi Iglesias (c. Marià Benlliure 29; accés per pl. Pau Casals)
♦ Escola Montserrat (av. Línia Elèctrica 2-4)
♦ Escola Suris (c. Terra Alta 9)
♦ Escola Abat Oliba (c. Sorral del Riu, s/núm.)

El departament d'Esports municipal contracta a monitors esportius per a dinamitzar l'activitat en els patis, fomentant els valors educatius a través del joc, amb els criteris Juga Verd Play com ja es fa als Jocs Escolars.

La mesura, en col·laboració amb Guàrdia Urbana i el departament de Polítiques d'Integració i Mediació, s'inclou en la campanya Cornellà pel Civisme, per fer compatible que els menors facin esport i que la ciutadania gaudeixi amb tranquil·litat de places i espais comuns durant els mesos de calor.

Recordeu que també són oberts cada dia els espais esportius de les places d'Europa, de Sant Ildefons i d'Almeda la Vella, i del parc del Canal de la Infanta.

Cornellà pel Civisme