Millores als centres educatius per començar el curs escolar

El setembre és el mes de la tornada a l'escola. Cornellà té un total de 12.454 alumnes matriculats en les diferents etapes educatives obligatòries i post obligatòries, des de P3 fins al batxillerat i els cicles formatius. I a més, cal afegir-hi els infants de les escoles bressol municipals (amb 612 places), l'Escola Municipal de Música o altres centres de formació especial o contínua que tenim a la ciutat.
A l'etapa infantil i primària es comptabilitzen fins a 7.136 alumnes als centres de Cornellà. A secundària, per segon any consecutiu, s'han ampliat els grups a primer d'ESO: aquest curs a l'institut Francesc Macià s'obre
una línia més i es mantenen les noves del Joan Miró i el Maria Aurèlia Capmany. En total, els instituts de la ciutat acullen 3.145 alumnes d'educació secundària obligatòria, 646 a batxillerat, i 1.527 de cicles formatius, tant de grau mitjà com superior.


Renovació i millora dels centres
Durant els mesos d'estiu l'Ajuntament de Cornellà ha portat a terme diferents obres de millora a centres educatius amb l'objectiu de optimitzar els espais i recursos per als escolars, Així, s'han desenvolupat obres de pintura, renovació de mobiliari a l'escola Montserratt, a l'escola bressol Mag Mginet, a l'Institut Neus Català , i a l'EBM la Trepa. D'altra banda, a l'EBM Baldufa s'ha renovat l'espai d'entrada amb bancs i plantes, a més de altres que estan en marxa com ara a l'escola Almeda, Abat Oliba, Suris, Areny o Anselm Clavé, que s'acabaran al llarg del mes de setembre.

Web del departament d'Educació