Cornellà se suma a la Quinzena Rosa sobre la sensibilització del càncer de mama

Cornellà es mobilitza durant quinze dies per donar visibilitat i conscienciar la ciutadania sobre el càncer de mama, trobareu propostes com el pink zumba, un sopar solidari, xerrades i la 3a edició del Toca-te-les!

Des d'aquest dissabte 19, Dia Mundial del Càncer de Mama, hi haurà diferents punts a la ciutat amb taules informatives on us podreu assessorar i fer la vostra aportació per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia. L'AECC de Cornellà col·labora en aquesta iniciativa i podreu trobar diversos punts informatius: Pl. Lluís Companys, al costat del Mercat Centre i a la Pl. Sant Ildefons, al costat del Mercat Sant Ildefons. També a l'Estadi RCDE i a El Corte Inglés.

Pink Zumba

Al centre esportiu del PELL (Avda. del Baix Llobregat, s/n), a les 12 hores tindrà lloc la 6a edició del PINK ZUMBA, per aquells que encara no us heu animat a participar altres anys, sapigueu que es tracta d'una Master class de Zumba popular i gratuïta a càrrec de les instructores de Zumba del PELL. Es col·labora amb l'AECC en la venda de polseres
i samarretes durant tot l'acte.
Activitat gratuïta

A les 19 h, a la sala Àgora del Museu Agbar de les Aigües (Ctra. de Sant Boi, 4-6) hi haurà un concert de cordes
+ GRUP VOZES, el preu-donatiu és de 6 euros. Podeu adquirir l'entrada anticipada a la Polleria-Peixateria Bene, Mercat Centre, Farmàcia Gelabert (Rubió i Ors, 128) i Farmàcia Anna M. Colom Noguera (Sant Lluís, 37).
Una altra de les iniciatives que es porta a terme en els darrers anys coincidint amb l'efemèride és la il·luminació de color rosa de la Torre de La Miranda durant la nit.

Projecte "TO-CA-TE-LES"

A més a més, DIUMENGE 20 D'OCTUBRE, a les 12 h, a la plaça dels Enamorats, s'inaugura una nova edició del "TOCA-TE-LES: PROJECTE PER LA PREVENCIÓ I DETECCIÓ PRECOÇ DEL CÀNCER DE MAMA", en què com cada any s'han fotografiat dones de Cornellà que han participat de manera desinteressada al voltant del lema "La sororitat i germanor entre dones: juntes contra el càncer". Durant tot el matí hi haurà vermut, actuació musical, i venda solidària de productes TOCA-TE-LES.

Informa't d'altres activitats que tindran lloc durant la setmana com ara el sopar solidari, la xerrada sobre ‘Alimentació saludable' al CIRD, i la III JORNADA DE LA AECC: "COMPLEXITAT EN MALATIA AVANÇADA", al Citilab.

PROGRAMA