Una APP que agilitza la comunicació amb els cossos de seguretat

Guàrdia Urbana

El desembre de 2013 l’Ajuntament de Cornellà posava en marxa una iniciativa pionera a Catalunya i la resta de l’Estat: l’aplicació per a mòbils de Seguretat Ciutadana. Una aplicació gratuïta que s’ha consolidat al llarg d’aquests gairebé sis anys i que ofereix grans utilitats de cara a la ciutadania, ja que permet agilitzar la comunicació amb els cossos de seguretat, i oferir als usuaris una resposta ràpida per actuar en casos d’urgència.

Amb aquesta APP, els usuaris poden notificar incidències a la Guàrdia Urbana de manera àgil a través d’un missatge de text, de veu, una foto o un vídeo. També hi ha un servei de marcatge ràpid, essencial per a l’atenció d’emergències, i contingut pedagògic amb consells de prevenció del delicte, seguretat viària i primers auxilis. A més, quan està prevista una afectació viària important, els usuaris reben una alerta o notificació al seu mòbil.

 

 

L’APP, desenvolupada per Einsmer, és gratuïta i està disponible per a telèfons mòbils amb sistema operatiu tant Android com iPhone. L’any passat va superar les 10.000 descàrregues.