Una setmana plena d'activitats per a joves!

Departament de Joventut

Novembre està carregat d'activitats per a joves! Culturals, formatives, divertides... de tot per triar i remenar. Per una banda la Mostra del Còmic ocupa equipaments i una bona part de les sales d'exposicions de la ciutat, també estem al mig de l'edició de tardor de les Nits Insòmnia i com sempre els serveis per a joves com el CRAJ, Trailer o PIDCES centralitzen bona part de les activitats.

*Mostra del Còmic. Fins a setze exposicions, de totes les temàtiques, però també projeccions de cinema i tallers de manga a les biblioteques, i una novetat, els clubs de lectura: sobre 'Best Seller', de Joan Mundet (llibreria Pati Blau, dijous 19h), i cites temàtiques sobre gent gran (amb 'Sola' a la residència Teresa Duran), sobre dones (amb 'Alicia en un mundo real' al Centre Cívic Sant Ildefons), sobre infants (amb 'Sana, Sanita. Diario de un enfermero de pediatría' a l'Esplai Mowgli). Més informació.

*Nits Insòmnia. Dues cites aquesta setmana: un Creepy Room Escape a la biblioteca Central divendres, i un torneig de Magic al CRAJ, dissabte a la nit. Més informació.

*'La meva primera feina': xerrada informativa al Trailer, dimecres 13 a les 18.30 hores. Destinada a joves a partir de 16 anys que es trobin en procés de cerca de feina i que no tinguin experiència laboral. Més informació.